vineri, 10 iulie 2009

validare windows xp

Va sfatuiesc sa nu va apucati de acest trick daca nu aveti rabdare.

Urmati urmatorii pasi pentru indeplinirea cu succes a acestei operatiuni.

ATENTIE!!!Urmati pasii cu foarte mare grija deoarece in eventuala gresire a unuia dintre acestia sistemul dvs. de operare va avea de suferit.

Pasul 1: Accesati caseta de dialog "Run" ( "Windows Key + R" ) si apoi scrieti "regedit" si efectuati click pe "OK".Navigati la "HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\WINDOWSNT\CurrentVersion\WPAEvents".In dreapta efectuati dublu click pe "OOBETimer" din care stergeti tot ce puteti,click pe "OK" si apoi iesiti din fereastra "Regedit".

Pasul 2: Idem primul enunt de la pasul Pasul 1.Scrieti in acesta: "%systemroot%\system32\oobe\msoobe.exe(SPATIU)/a" (fara ghilimele) si apoi click pe "OK".Se va afisa o caseta de dialog in care bifati "Yes i wish to call"(sau ceva de genul...),click pe "NEXT" si apoi click pe "Modify Product Key" si completati cu serialul: "THMPV-77D6F-94376-8HGKG-VRDRQ" dupa care click pe "UPDATE" si apoi click pe "REMEMBER ME LATER".

Pasul 3: Restartati computerul si apoi intrati in "Run" si ar trebui sa va apara comanda cu "systemroot..." si dati click pe "OK";vi se va confirma validarea Windowsului.Acum tot ce aveti de facut este sa porniti auto updateul si sa va bucurati de copia dvs validata.

Mentionez ca taote trickurile postate anterior si cele ce vor urma sunt testate de mine si functioneaza 100% pe Windows XP (VISTA EXCLUDED) si nu sunt procurate din surse externe ( Google,YouTube,etc. ),ci sunt invatate din surse familiare.

Prin acest post nu sustin pirateria si nici una dintre ramurile sale,ci doar inerc sa ajut.