luni, 24 august 2009

Instalarea aplicatiilor Symbian S60 unsigned [nesemnate]

Acest tutorial este destinat persoanelor ce nu detin un PC si vor sa instaleze aplicatii care nu sunt semnate digital, ce sunt destinate pentru telefoanele cu sistem de operare Symbian OS Series60 9.X, Release 3rd (Symbian S60 9.1 & Symbian S60 9.2)

1. Pentru inceput instalati HelloCarbide.sisx in memoria telefonului.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
2. Deschideti X-plore apasati 0 si marcati toate cele 4 casute de la setari.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
3. NU INCHIDETI X-PLORE !!.Acum deschideti HelloCarbide, apasati OPTIONS -> Menu1. Va aparea pe ecran "Done. . .probably" -> Apasati YES."
. . . . . . . . . . . . . , . . . . . . . .
4. Schimbati pe X-plore si incercati sa accesati partitia C:/sys .. Ar trebui sa mearga. Urmatorul pas descarcati Install server OS 9.1 sau Install server OS 9.2 in functie de versiunea de symbian care o aveti. Deschideti arhiva cu X-plore si extrageti continutul in partitia C:/sys/bin/ .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
5. Apoi tot ce trebuie sa faceti este sa RESTARTATI telefonul. Dupa restart puteti instala orice aplicatie nesemnana fara a o mai semna. INSTALARI PLACUTE !! ;)

Testat pe Nokia N81 8GB

NOTA: Acest tutorial nu este recomandat celor ce detin un telefon Nokia din seria E (E60, E50, E51, etc..). Multi dintre cei care l-au incercat au intampinat probleme.