luni, 24 august 2009

Schimbarea fonturilor Symbian S60 3rd

In primul rand gasiti un fisier .TTF pe care doriti sa-l utilizati. In cazul de fata, mergem in C:/Windows/Font pentru a procura un font.

Ce trebuie sa faceti acum ?

Creati un folder pe desktop cu numele " Fonts ". Deoarece nu aveti posibilitatea sa copiati / inserati un font din acest folder al Windows-ului, lasati deschise pe desktop in acelasi timp cele doua foldere si folositi metoda " Drag & Drop " (trageti fisierul .TTF dorit din C:/Windows/Font si il puneti in folderul nou de pe desktop " Fonts ").

--image--

In folderul creat de dumneavoastra da-ti "copy" la fisierul .TTF inapoi in C:/Windows/Font. Acum inchideti folderul " Font " din Windows si faceti 3 copii la fisierul .TTF dinn folderul " Fonts " de pe desktop(tot in acest folder)

Acum trebuie sa redenumim aceste fisiere .TTF...

Deschide-ti browser-ul din telefon (ex. Y-Browser) si merge-ti in Z:/Resource/Fonts. Uitati-va la numele fisierelor deoarece aceste nume vor trebui puse la fisierele .TTF din folderul de pe desktop-ul PC -ului vostru.

ATENTIE !!

Nu toate device-urile au aceleasi nume la font-uri.

Dupa ce a-ati redenumit fisierele .TTF din folderul creat de voi pe desktop, va trebui sa-l transferati pe telefonul mobil.

Conectati cablu de date si selectati modul " Mass Storage " sau " Data Transfer ".Acum mergeti in E:/Resource.Copiati aici folderul " Fonts " creat pe desktop.


Acum stangeti telefonul mobil dupa care il reporniti.

Este recomandat sa inchideti modul " Mass Storage " sau " Data Transfer " inainte de a stange telefonul.

--image--